Den allra första gången!

Det allra första inlägget på en blogg/hemsida är alltid det svåraste att skriva. Det finns inget tidigare inlägg att luta sig emot, bara framtiden!

Läser du detta inlägget så är du antagligen bland de första som besöker vår nya version av Genant.se och då finns det inte så mycket material, än.

Här kommer vi lägga upp allt Genant-material om sex och samlevnad som producerats. Det kommer ske efterhand eftersom en del grejer behöver omvandlas, publiceras på nya plattformar etc och så har vi ju ett par skolor att driva med världens viktigaste folk: dagens unga. Barn, elever eller ungdomar, kalla dem vad du vill, de prioriteras före eventuella uppdateringar här.

Men för att du inte ska missa när vi lägger upp mer material så är du väldigt välkommen att fylla i din e-postadress här, så kommer det ett mejl när Genant.se uppdateras. Ingen spam, jag lovar! Bara nyheter om när sidan uppdateras.

 

/Per Sköld

3 reaktioner på ”Den allra första gången!”

Kommentera